zwanger?

we begeleiden u graag

Proficiat met uw zwangerschap! Een bijzondere tijd breekt aan. Het team van AZ Sint-Lucas Brugge staat klaar om u de komende 9 maanden te begeleiden tijdens uw zwangerschap.

meer weten

gynaecoloog raadplegen?

ons team specialisten staat voor u klaar

U vraagt zich af wat het beste voorbehoedsmiddel is, u heeft een afwijkend uitstrijkje of u heeft een gynaecologisch probleem? Elk van onze gynaecologen helpt en informeert u graag verder.


U vindt bij ons expertise in de Borstkliniek, Bekkenbodemkliniek, de Fertiliteitskliniek (CRG), de Menopauzeraadpleging en de Gynaecologische oncologische raadpleging.

maak een afspraak

Een afspraak maken in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis. Dat kunt u gemakkelijk telefonisch. U kunt ook online een afspraak aanvragen waarna u door ons secretariaat gecontacteerd wordt.

nieuws
01.01.2019

consultaties dr. Schockaert

Dr. Schockaert gaat in pensioen vanaf 01 januari 2019. Hij wenst zijn activiteiten nog niet volledig stop te zetten en blijft nog twee namiddagen per week consulteren in het ziekenhuis.

De dienst gynaecologie-verloskunde dankt Dr. Schockaert voor de inzet en aangename samenwerking gedurende meer dan 30 jaar. We zijn verheugd dat hij ook het komende jaar zijn expertise nog met ons wenst te delen.