zwanger?

we begeleiden u graag

Proficiat met uw zwangerschap! Een bijzondere tijd breekt aan. Het team van AZ Sint-Lucas Brugge staat klaar om u de komende 9 maanden te begeleiden tijdens uw zwangerschap.

meer weten

gynaecoloog raadplegen?

ons team specialisten staat voor u klaar

U vraagt zich af wat het beste voorbehoedsmiddel is, u heeft een afwijkend uitstrijkje of u heeft een gynaecologisch probleem? Elk van onze gynaecologen helpt en informeert u graag verder.


U vindt bij ons expertise in de Borstkliniek, Bekkenbodemkliniek, de Fertiliteitskliniek (CRG), de Menopauzeraadpleging en de Gynaecologische oncologische raadpleging.

maak een afspraak

Een afspraak maken in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis. Dat kunt u gemakkelijk telefonisch. U kunt ook online een afspraak aanvragen waarna u door ons secretariaat gecontacteerd wordt.

nieuws
01.10.2022

Oktober = borstkankermaand

"Wil jij jouw borsten beter leren kennen?" 


Hoe beter je je eigen lichaam en borsten kent, hoe makkelijker het wordt om een verandering of afwijking te ontdekken. 

Ontdek hierover in het filmpje dat Roche met Dr. Delporte ontwikkelde op de website https://www.roche.be/nl/your-boobs-are-calling.html. 

Aarzel bij vragen of bezorgdheden niet om de Borstkliniek te contacteren rechtstreeks op het nummer 050/36.51.06 of via het secretariaat gynaecologie op 050/36.50.80. 

Mailen kan op borstkliniek@stlucas.be