zwanger?

we begeleiden u graag

Proficiat met uw zwangerschap! Een bijzondere tijd breekt aan. Het team van AZ Sint-Lucas Brugge staat klaar om u de komende 9 maanden te begeleiden tijdens uw zwangerschap.

meer weten

gynaecoloog raadplegen?

ons team specialisten staat voor u klaar

U vraagt zich af wat het beste voorbehoedsmiddel is, u heeft een afwijkend uitstrijkje of u heeft een gynaecologisch probleem? Elk van onze gynaecologen helpt en informeert u graag verder.


U vindt bij ons expertise in de Borstkliniek, Bekkenbodemkliniek, de Fertiliteitskliniek (CRG), de Menopauzeraadpleging en de Gynaecologische oncologische raadpleging.

maak een afspraak

Een afspraak maken in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis. Dat kunt u gemakkelijk telefonisch. U kunt ook online een afspraak aanvragen waarna u door ons secretariaat gecontacteerd wordt.

nieuws
21.11.2019

Dienst Perinatologie verkoopt artisanale snoepjes voor de Warmste Week

Wij, vroedvrouwen van AZ Sint Lucas Brugge, willen ons terug inzetten voor het goede doel. Aangezien we regelmatig patiënten ontmoeten met financiële moeilijkheden, is MamaStart een grote hulp voor die mensen. De warmte en empathie die Nele van MamaStart uitstraalt, helpt heel veel! Daarom willen we terug ons steentje bijdragen om haar een extra financieel duwtje te geven. We verkopen snoepjes, artisanaal gemaakt op onze vraag, die we zullen verdelen vanuit het ziekenhuis.


Waarom dit goed doel?

wij, als vroedvrouwen, krijgen vaak patiënten over de vloer die het financieel lastig hebben. Hun mooie initiatief zorgt ervoor dat een aantal kersverse moeders toch een betere start kunnen maken.


Vzw BISZ zet zich in met hun project MamaStart voor mama's met jonge kinderen en zwangere vrouwen die het financieel (even) wat moeilijker hebben.

We willen moeders de kans geven om hun baby in zo'n optimaal mogelijke omstandigheden te verwelkomen.

Dit doen we aan de hand van materiaalhulp, gaande van zwangerschapskledij, groot materiaal (buggy, maxi cosy, bedje, ...) tot kinderkledij en speelgoed.