zwanger?

we begeleiden u graag

Proficiat met uw zwangerschap! Een bijzondere tijd breekt aan. Het team van AZ Sint-Lucas Brugge staat klaar om u de komende 9 maanden te begeleiden tijdens uw zwangerschap.

meer weten

gynaecoloog raadplegen?

ons team specialisten staat voor u klaar

U vraagt zich af wat het beste voorbehoedsmiddel is, u heeft een afwijkend uitstrijkje of u heeft een gynaecologisch probleem? Elk van onze gynaecologen helpt en informeert u graag verder.


U vindt bij ons expertise in de Borstkliniek, Bekkenbodemkliniek, de Fertiliteitskliniek (CRG), de Menopauzeraadpleging en de Gynaecologische oncologische raadpleging.

maak een afspraak

Een afspraak maken in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis. Dat kunt u gemakkelijk telefonisch. U kunt ook online een afspraak aanvragen waarna u door ons secretariaat gecontacteerd wordt.

nieuws
10.05.2023

Afspraken informatiesessies vanaf nu online te boeken

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling en geboorte van uw baby(’s), organiseert de dienst gynaecologie-verloskunde 4 informatiesessies. De vroedvrouwen van ons ziekenhuis geven de infosessies. Deze infosessies hebben als doel uw vragen over de zwangerschap en bevalling te beantwoorden.


Inschrijvingen

Wij beperken het aantal deelnemers per sessie. Schrijf u daarom vooraf in via MyNexuz. We geven u na uw inschrijving de locatie mee via een bevestingsbrief.

We rekenen een bijdrage aan voor de prestaties van de vroedkundigen. Uw ziekenfonds betaalt deze bijdrage volledig terug.


Meer info op de website van het Sint-Lucas ziekenhuis.