zwanger?

we begeleiden u graag

Proficiat met uw zwangerschap! Een bijzondere tijd breekt aan. Het team van AZ Sint-Lucas Brugge staat klaar om u de komende 9 maanden te begeleiden tijdens uw zwangerschap.

meer weten

gynaecoloog raadplegen?

ons team specialisten staat voor u klaar

U vraagt zich af wat het beste voorbehoedsmiddel is, u heeft een afwijkend uitstrijkje of u heeft een gynaecologisch probleem? Elk van onze gynaecologen helpt en informeert u graag verder.


U vindt bij ons expertise in de Borstkliniek, Bekkenbodemkliniek, de Fertiliteitskliniek (CRG), de Menopauzeraadpleging en de Gynaecologische oncologische raadpleging.

maak een afspraak

Een afspraak maken in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis. Dat kunt u gemakkelijk telefonisch. U kunt ook online een afspraak aanvragen waarna u door ons secretariaat gecontacteerd wordt.

nieuws
23.11.2018

Verloskwartier zet zich in voor De Warmste Week

Voor de Warmste Week verkopen wij, de vroedvrouwen, warmtekussentjes aan 12 euro / stuk. Dit jaar hebben we gekozen om MamaStart te steunen.

MamaStart is een Brugse organisatie die zich toelegt op het ondersteunen van ouders die het financieel moeilijk hebben. De warmtekussentjes kopen we aan via het Berrefonds, een organisatie die herinneringskoffers aanbiedt aan ouders van een overleden baby.

Op die manier steunen we twee goede doelen!

We bieden een ruim assortiment warmtekussens aan. De kussentjes kunnen aangekocht worden op het verloskwartier. Het is mogelijk om de warmtekussentjes in een cadeauverpakking te krijgen.