zwanger?

we begeleiden u graag

Proficiat met uw zwangerschap! Een bijzondere tijd breekt aan. Het team van AZ Sint-Lucas Brugge staat klaar om u de komende 9 maanden te begeleiden tijdens uw zwangerschap.

meer weten

gynaecoloog raadplegen?

ons team specialisten staat voor u klaar

U vraagt zich af wat het beste voorbehoedsmiddel is, u heeft een afwijkend uitstrijkje of u heeft een gynaecologisch probleem? Elk van onze gynaecologen helpt en informeert u graag verder.


U vindt bij ons expertise in de Borstkliniek, Bekkenbodemkliniek, de Fertiliteitskliniek (CRG), de Menopauzeraadpleging en de Gynaecologische oncologische raadpleging.

maak een afspraak

Een afspraak maken in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis. Dat kunt u gemakkelijk telefonisch. U kunt ook online een afspraak aanvragen waarna u door ons secretariaat gecontacteerd wordt.

nieuws
01.01.2024

Onze menopauzeconsulente staat voor u klaar

Menopauze is de periode in het leven van de vrouw na het uitvallen van de werking van de eierstokken. Gemiddeld begint de menopauze op 51 jaar. De menopauze beslaat meer dan één derde van het leven van een vrouw. Een goede begeleiding tijdens de menopauze kan de levenskwaliteit namelijk aanzienlijk verbeteren en ouderdomsziekten voorkomen.


Laat de menopauze vooral een mooie periode zijn in uw leven, waarin u nog energie en fitheid hebt om volop te genieten van het leven.


Onze menopauzeconsulente Sabine T'Kindt staat voor u klaar.


Raadpleging kan telkens op donderdag tussen 08.00u en 12.00u, op afspraak.

Een afspraak maken kan via T 050 36 50 80.