zwanger?

we begeleiden u graag

Proficiat met uw zwangerschap! Een bijzondere tijd breekt aan. Het team van AZ Sint-Lucas Brugge staat klaar om u de komende 9 maanden te begeleiden tijdens uw zwangerschap.

meer weten

gynaecoloog raadplegen?

ons team specialisten staat voor u klaar

U vraagt zich af wat het beste voorbehoedsmiddel is, u heeft een afwijkend uitstrijkje of u heeft een gynaecologisch probleem? Elk van onze gynaecologen helpt en informeert u graag verder.


U vindt bij ons expertise in de Borstkliniek, Bekkenbodemkliniek, de Fertiliteitskliniek (CRG), de Menopauzeraadpleging en de Gynaecologische oncologische raadpleging.

maak een afspraak

Een afspraak maken in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis. Dat kunt u gemakkelijk telefonisch. U kunt ook online een afspraak aanvragen waarna u door ons secretariaat gecontacteerd wordt.

nieuws
23.06.2022

De Think Pink-box, een 'eersthulpkit' bij borstkanker

In de erkende Borstkliniek Brugge van AZ Sint-Lucas is een gratis Think Pink-box vanaf nu beschikbaar voor elke lotgenoot die de diagnose borstkanker krijgt.

Omdat de diagnose van borstkanker veel vragen oproept, heeft Think Pink een box ontwikkelt met aanvullende nuttige, praktisch en medische informatie over borstkanker.

Bekijk de sterke getuigenis van lotgenoot Wendy in onderstaand filmpje dat werd opgenomen in Borstkliniek Brugge van AZ Sint-Lucas.

https://www.youtube.com/watch?v=MOYv9IC6Ing&feature=emb_logo